Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Οι γαύροι θα είναι οι πρώτοι που θα πληρώσουν την λαϊκή οργή…

Του φίλου JLPicard Έχει καταφέρει ο γαύρος να ασχολείται το μισό κράτος με την παρτη του, για να τον προστατεύσει. Εκείνο που δεν ξέρω είναι αν αντιλαμβάνονται γιατί οι οπαδοί όλων των ομάδων τους θεωρούν συνώνυμο της σαπίλας. Αυτοί βέβαια λένε ότι γίνεται επειδή παίρνουν λέει τα πρωταθλήματα και τους ζηλεύουμε πολύ. Δε νομίζω να έιναι τόσο ηλίθιοι, όμως.
Πάω επίσης στοίχημα ότι αν τους κάνεις ψυχολογικά τεστ θα αποδειχθούν το πιο θρασύδειλο και ανασφαλές κομμάτι του πληθυσμού. Αλλιώς γιατί να θέλουν τόση προστασία και εξασφάλιση από παρασκήνια, δικαιοσύνη, κράτος; Τι νόημα έχει ρε τρόμπες να παίρνετε πρωταθλήματα στα δικαστήρια; 
Να αναγκάζετε τους αντιπάλους σας να παίζουν χωρίς οπαδούς; 
Να βάζετε όλα τα “αντικειμενικά” μμε να κάνουν πόλεμο στους βασικούς σας ανταγωνιστές και να γλύφουν εσάς; Για τη μαλακισμένη την ανασφάλειά σας έχει χαθεί κάθε ομορφιά και αυθεντικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα αγωνιστικά έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα και ασχολούμαστε τόσα χρόνια με τα εξωαγωνιστικά τεχνάσματα του γαύρου.
Όσο χειροτερεύει αυτή η κατάσταση θα χρειάζονται όχι τη μισή αστυνομία, αλλά το σύνολο των όπλων και λοιπών συμμαχικών δυνάμεων για να τους σώσουν. Όσο συσσωρεύεται μάλιστα και η λαική οργή από τα άλλα, πιο σοβαρά κοινωνικά προβλήματα μου φαίνεται ότι οι γαύροι θα είναι οι πρώτοι που θα την πληρώσουν.


 http://img830.imageshack.us/img830/1207/mypaobanner14.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: