Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

42

Το ΠΣΚ που μας πέρασε ήταν το ιδανικό σκηνικό του πως είναι, χρόνια τώρα παρά το περσινό διάλειμμα, η ζωή των απανταχού Παναθηναϊκών.
Από τη μια μεριά η πώρωση και η χαρά που σου δίνει η ΚΑΕ με όλες τις επιτυχίες που έχει πετύχει χρόνια τώρα μέσω της σκληρής δουλειάς αλλά και της στιβαρής διοίκησης που την αγαπάει αλλά και την στηρίζει. Από την άλλη μεριά η ΠΑΕ με όλη τη μιζέρια, τη γκρίνια και τις αποτυχίες που χρόνια αμφισβήτησης και αδιαφορίας της έχουνε αναπόφευκτα φορτώσει.



Απο τη μία μεριά να θες πανηγυρίζεις σαν τρελός την κατάκτηση για 6 φορά του βαρύτιμου Ευρωπαϊκού τροπαίου, να βλέπεις στην απονομή τους παικταράδες που με περισσή μαγκιά και αυτοσυγκέντρωση κατάφεραν να κάνουν το καλύτερο γι αυτούς και την ομάδα τους...και μετά βλέπεις το ρολόι και είναι 19:40 και σκέφτεσαι από μέσα σου..."να το γυρίσω τώρα στους μαλάκες? Να ξενερώσω τους πάντες εδώ ναι ή ου?" και το γυρνάς...και ξενερώνεις το σύμπαν...και εκεί που ήταν 4 άτομα καρφωμένα στην οθόνη να βλέπουμε το μπάσκετ, αρχίζει ο καθένας μας να κάνει μια δουλειά...και οι μαλάκες μας παίζαν στην τηλεόραση μόνοι τους...κάποια στιγμή με έπιασαν προσωπικά οι τύψεις που δεν έβλεπα τον αγώνα και μετά φάγαμε γκολ... δλδ η μεγάλη ξενέρα...

Δεν ξέρω που θα πάει πάλι αυτή η κατάσταση, η μεγάλη καταβύθιση της ομάδας μετά από χρονιά double...δεν ξέρω ποιος φταίει και γιατί φταίει ο ένας και όχι ο άλλος και αν θίχτηκε ο σοφέρ που δεν τον αγαπάει ο κόσμος ή αν αγχώθηκε ο mr mig για το τι να σώσει τον Παναθηναϊκό ή το Alter ή αν το παπάρι θα γίνει τελικά μάντολα... αλλά δεν πάει άλλο ρε μαλάκα! Δηλαδή είμαι στο τσακ να βγάλω τον ύμνο από calling tune...ντρέπομαι που το παραδέχομαι αλλά είμαι στο τσακ. Τι κομπίνες παίζουν οι "μεγάλοι" δεν ξέρω, αλλά δεν πάει άλλο, ο κόσμος έχει φρικάρει, συνεχώς διαβάζω τσακωμούς του στυλ "φταίνε οι οργανωμένοι που...μπλα μπλα μπλα..." "όχι φταίει η κυριούλα που μοίραζε γλυκά στα φίνα κορίτσια μετά το πρωτάθλημα..." "όχι φταίει η θειά μου η Κατίνα η Βολιώτισσα με τα 2 κατσίκια" .
Πιστεύει δλδ πραγματικά κάποιος ότι φταίει ο κόσμος για την κατάντια της ΠΑΕ? Δηλαδή κάποιος άλλος εκτός από τον Γκοτζίλα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με παιχνίδια που παίζουν στην πλάτη του Παναθηναϊκού. Ίσως έχουν να κάνουν με το γηπεδικό ή με ...δεν ξέρω... μάλλον τα λεφτά του γηπέδου "είναι πολλά Άρη..." αλλά ποιος χέστηκε ρε πούστη...
Τι την καταστρέφετε την ομάδα? για να μας δείξε ότι μπορείτε?
Αη σιχτιρ τελικά....

Πάλι καλά που έχουμε την Κυριακή τον τελικό κυπέλλου μπάσκετ , πάλι καλά που βλέπουμε τους παίκτες μας διψασμένους να κλείσουν τα στόματα αυτών που τους αμφισβητούσαν όλη τη χρονιά...πάλι καλά που έχουμε κάτι να ελπίζουμε (αθλητικώς) γιατί αν περιμένουμε από το ποδόσφαιρο, γάμησε τα κ άφησε τα.


Άσχετο ΥΓ. Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια πέθανε ο Ντάγκλας Άνταμς και πήγε να μας περιμένει στο εστιατόριο στο τέλος του σύμπαντος. Ο τίτλος μας σήμερα είναι αφιερωμένος σ' αυτόν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: