Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Χείμαρρος Φερέιρα!


Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μιλά για τους τίτλους που είναι αποφασισμένος να κατακτήσει, τους winners που χρειάζεται η ομάδα και στάζει «μέλι» για Ζεκά, Κουίνσι και Τοτσέ. «Ο Νίνης έχασε τέσσερα χρόνια»!
Χείμαρρος, απολαυστικός, δάσκαλος του ποδοσφαίρου. Για παραπάνω από μια ώρα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άνοιξε τις πόρτες του A-rosa hotel στους δημοσιογράφους και δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα.
Πριν περάσουμε στα όσα δήλωσε αναλυτικά ο Πορτογάλος, αξίζει να σταχυολογήσουμε τα πιο σημαντικά κομμάτια της συνέντευξης. Πάμε συνοπτικά να τα δούμε:
 
-Ο Φερέιρα δηλώνει αποφασισμένος για τίτλους. «Είμαι νικητής», ξεκαθαρίζει και δηλώνει πως μόνο όσοι είναι winners μπορούν να... επιβιώσουν μαζί του στον Παναθηναϊκό. Πίστη στην ομάδα και τους παίκτες.  
- Ο Πορτογάλος στέκεται στα χαρακτηριστικά των παικτών που θέλει. «Γρήγοροι, δυνατοί, δημιουργικοί, καλύτεροι από αυτούς που έχουμε». Παράλληλα, επιβεβαιώνει το gazzetta.gr για τον... έρωτα με τον Ζεκά και στάζει μέλι για Κουίνσι και Τοτσέ.  
- Αναφέρεται στους λόγους που δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Νούνο Γκόμες παρότι ήταν εισήγησή του και πρώτη επιλογή, όπως είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr και δείχνει να καταλαβαίνει την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο, παρά το γεγονός ότι δεν είχε τα «εργαλεία» που ήθελε στον χρόνο που έπρεπε.  
-Κάνει λόγο για τα τέσσερα χαμένα χρόνια του Σωτήρη Νίνη και τη δουλειά που δεν έκανε για να φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο αλλά και για τους παίκτες που πρέπει να βγάλει από τα... σπλάχνα της η ομάδα.  
-Εξηγεί τους λόγους για τη φαινομενικά... χαλαρή προετοιμασία, όσον αφορά τη φυσική κατάσταση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: