Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Παναγιώταρος: «Ο Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας»


 http://24.media.tumblr.com/tumblr_lqwl122VvW1r2a4x7o1_400.png

Με ένα ρατσιστικό παραλήρημα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε πως ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας και όποιος θέλει ας τον πάρει το κόμμα του...


Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος σε διάλογο που είχε με τους παρουσιαστές της εκπομπής «Μακελειό» στο κανάλι «Extra 3», προέβη σε ένα άκρως ρατσιστικό, φυλετικό σχόλιο κατά του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, λέγοντας πως δεν πληροί τα πρότυπα της ελληνικής φυλής και ως εκ τούτου δεν είναι Έλληνας! Τα σχόλια δικά σας...Αναλυτικότερα:

- Αν στο κόμμα σας ερχόταν μία Ελληνίδα έγχρωμη ή ένας Έλληνας έγχρωμος που ήταν Έλληνας αλλά ήταν το χρώμα του σκούρο. Θα τον παίρνατε στο κόμμα;

«Τι εννοείτε σκούρο; Ηλιοκαμένος;».

- Να ήταν μαύρος. Χριστιανός ορθόδοξος, ο οποίος είναι Έλληνας με ελληνική ταυτότητα. Ο Σχορτσιανίτης...

«Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Έλληνας. Δεν είναι Έλληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Έλληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς. Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Έλληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα».


- Είσαστε ρατσιστές ή απλώς πολεμάτε τους λαθραίους όπως λέμε;

«Το να πιστεύεις στη διαφορετικότητα των φυλών δεν είναι κακό πράγμα».

- Με συγχωρείτε, αλλά αυτό είναι το δόγμα της Αρίας Φυλής.

«Προς Θεού. Πώς θα γίνει δηλαδή; Πρέπει να είμαστε υπερασπιστές της ράτσας των σκύλων; Δηλαδή, να μην μπερδεύουμε το πεκινουά με το λαμπραντόρ. Εμείς θεωρούμε ότι ο Θεός τα έπλασε έτσι και έτσι πρέπει να παραμείνουν. Τιμή τους και καμάρι τους που είναι μαύροι, κίτρινοι, κόκκινοι. Δε θεωρούμε ότι είναι Έλληνες. Δεν είναι βασικά».

- Εσείς κυνηγάτε τους λαθραίους ή όλους;

«Εμείς δεν τους κυνηγάμε. Εμείς υπερασπιζόμαστε τους Έλληνες. Και υπάρχουν μόνο λαθραίοι καταρχήν. Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα. Είναι ένα μεγάλο ψέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: