Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

«Τζίγγερ θεέ γύρνα στην ΠΑΕ»

«Τζίγγερ θεέ γύρνα στην ΠΑΕ»:

Δεν υπάρχει πλέον άλλη λύση! Ο Βαρδινογιάννης πρέπει να γυρίσει επιτέλους στον Παναθηναϊκό για να γίνει ξανά «Σύλλογος μεγάλος»!

Από τη στιγμή από τους δεκάδες επιφανείς Παναθηναϊκούς δεν βγαίνει κανείς μπροστά (ποιος να τα βάλει με την οικογένεια;), αφού ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε ζητήσει κάποια πράγματα για να δραστηριοποιηθεί εντονότερα και δεν έγινε ούτε ένα από αυτά, αφού οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι δεν δείχνουν θερμοί για να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος τη μία λέει «άσπρο» και την άλλη «μαύρο», ας βγει επιτέλους μπροστά η αγία οικογένεια!


Η δικαιολογία «αφού μας βρίζουν πώς να γυρίσουμε», που επικαλείται το περιβάλλον της οικογένειας Βαρδινογιάννη, μπάζει, αφού συγκρούεται με το έτερο επιχείρημα «200-300 αλήτες», όπως χαρακτηρίζουν τους οπαδούς οι ίδιοι «κύκλοι»! Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως για «200-300 αλήτες» μία τόσο ισχυρή οικογένεια παρατάει τη μεγάλη της αγάπη, τον Παναθηναϊκό, και εκτίθεται στα μάτια του κόσμου αθετώντας την υπόσχεση «εγγυητές του μέλλοντος» που δόθηκε το 2008.

Το μήνυμα το λάβαμε όλοι καλά: Η κατρακύλα δεν θα έχει σταματημό, μέχρι σε όλους τους τομείς να πατώσει η ομάδα. Μέχρι να φωνάζει ο κόσμος πως με τον Τζίγγερ ποτέ δεν χρωστούσε η ΠΑΕ, ενώ τώρα έχει παίκτες απλήρωτους. Μέχρι να νοσταλγούν αγανακτισμένοι φίλαθλοι τα χρόνια που η ομάδα έβγαινε πρώτη (στα Play Offs), ενώ τώρα πάει για υποβιβασμό.

Ας επιστρέψει ο Τζίγγερ, λοιπόν, για να σαρώσει η ομάδα (του) τους εγχώριους τίτλους.


Ας επιστρέψει ο Τζίγγερ για να δούμε ξανά παικταράδες.



Ας επιστρέψει ο Τζίγγερ για να κάνουμε ξανά πορείες στην Ευρώπη.


Ας επιστρέψει ο Τζίγγερ για να πάρουμε επιτέλους και το κύπελλο Ελλάδος.


Ας επιστρέψει ο Τζίγγερ για να σταματήσουν να στοχοποιούνται οι παίκτες ως «στημένοι».


Ας επιστρέψει ο Τζίγγερ για να μυρίσει υγεία η κερκίδα!



Ας επιστρέψει ο Τζίγγερ για να προστατεύσει τους παίκτες από την Παράγκα.



Ας επιστρέψει ο Τζίγγερ για να ανασάνει και ο Ερασιτέχνης. 

Και πάνω απ’ όλα ας επιστρέψει ο Τζίγγερ για να ησυχάσουμε όλοι όσοι αισθανόμαστε την προπαγάνδα των media, των παλαιμάχων, των στημένων δημοσιογράφων και σχολιαστών να βιάζει το μυαλό μας σε καθημερινή βάση.


Πράσινος Ασθενής

Δεν υπάρχουν σχόλια: