Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Αν υπήρχε Τζίγγερ στη Ρόμα

Αν υπήρχε Τζίγγερ στη Ρόμα:

Υπάρχουν Άραβες λεφτάδες και Άραβες… μαϊμού. Το θέμα είναι ποιος είναι ο σωστός χειρισμός μίας ομάδας για να ξεσκεπάζει τους δεύτερους...

Πριν λίγες ημέρες ένας τύπος ονόματι Αντνάν Αντέλ Αρέφ Καντούμι συστήθηκε στη Ρόμα ως σεΐχης με εκατομμύρια να τρέχουν από τα μπατζάκια του, και με τη διάθεση να επενδύσει πολλά χρήματα στην ιταλική ομάδα, αλλά και να χτίσει γήπεδο.

Σας θυμίζει τίποτα;

Οι άνθρωποι της Ρόμα, με τη βοήθεια των ιταλικών media, ανακάλυψαν πως ο εν λόγω κύριος μένει μόνιμα σε ένα χωριουδάκι κοντά στη Περούτζια, σε ένα μικρό σπίτι μαζί με τη γυναίκα του και οδηγεί ένα απλό αυτοκίνητο για να πηγαίνει στις δουλειές του.


Ούτε μία εβδομάδα δεν πήρε στον ιταλικό Τύπο και στους ανθρώπους της Ρόμα για να κάνουν μία αρχική έρευνα για τον φιλόδοξο επενδυτή. Μέσα σε δύο ημέρες «έσκασαν» οι πρώτες πληροφορίες.

Αλήθεια, πώς πιστεύετε πως θα λειτουργούσαν τα media της Ιταλίας αν ήταν… ελληνικά;

Λογικά θα έγραφαν για… εκτόξευση, για Μήδες, κροίσους, για βουνά με λεφτά και θα τους άφηνε παγερά αδιάφορους η πραγματικότητα.

Αν μάλιστα πήγαινε κάποιος να σκαλίσει λίγο το background του σεΐχη Καντούμι, θα έγραφαν για εμπόδια στην… αλλαγή σελίδας και για σαμποτέρ!

Αλήθεια σε πόσο χρόνο θα μάθαιναν τα πρώτα στοιχεία για τον φιλόδοξο επενδυτή οι φίλοι της Ρόμα, αν στην ιταλική ομάδα υπήρχε ο… Τζίγγερ;

Πρώτα θα μάθαιναν πως έχει γνήσιο υπογραφής! Όλοι μαζί παλαμάκια.
Μετά θα μάθαιναν πως λεφτά… έχει! Έκσταση!
Μετά θα υπογράφονταν MoU, μετά SoU και τέλος τα ToU. Ακολούθως θα περίμεναν από την ιταλική κυβέρνηση να περάσει νομοσχέδιο που να επιτρέπει στον Άραβα την επένδυση.

Μετά το νομοσχέδιο θα εμφανιζόταν μία αραβίδα μαζί με τα παιδάκια της και θα ήθελαν και αυτοί τη Ρόμα. Χαμός. Εμφύλιος στην Ιταλία για το ποιος θα πρωτοεπενδύσει. Ακολούθως θα πλάκωνε όλη η βασιλική οικογένεια και ο χρόνος θα κυλούσε, θα κυλούσε, θα κυλούσε…

Υπενθυμίζουμε πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος ξεσκέπασε το πριγκιπικό θέατρο άμεσα και μίλησε για «παραμύθια της Χαλιμάς» από την πρώτη εβδομάδα μετά την εμφάνιση του Βλάση Τσάκα με ταξί στα γραφεία της ΠΑΕ. Κανείς δεν του έδωσε σημασία και υπό την συνδρομή του Τύπου ο Παναθηναϊκός διασυρόταν για μισό χρόνο αρχικά, κάτι που στοίχισε και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, πως ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε το γεμάτο καταδίκες παρελθόν του Βλάση Τσάκα, σε συνέντευξη Τύπου, κάτι που ποτέ δεν έκανε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, παρόλο που οι δικές του μετοχές ήταν που βρίσκονταν προς διαπραγμάτευση.

Υπενθυμίζουμε, τέλος, πως όταν ο Βλάσης Τσάκας ταλαιπωρούσε τον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της Θεσσαλονίκης του έκλεισαν την πόρτα μέσα σε έναν μήνα και όχι σε ενάμιση χρόνο όπως συνέβη στον Παναθηναϊκό.

Αλήθεια, με την ευκαιρία, ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει και κάποια ενημέρωση από την ΠΑΕ σχετικά με τη μήνυση στον Τσάκα, καθώς όπως έχουν δεσμευτεί οι «πράσινοι» θα ξεσκεπάσουν όποιον κρύβονταν από πίσω του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: