Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο Παναθηναϊκός θα μείνει η μοναδική ομάδα χωρίς γήπεδο!

Ο Παναθηναϊκός θα μείνει η μοναδική ομάδα χωρίς γήπεδο!:

Ο Γιώργος Σπανουδάκης γράφει στην ιστοσελίδα aioniapistos.gr για το «έγκλημα» που έχει στηθεί εις βάρος του Παναθηναϊκού, ο οποίος κινδυνεύει να μείνει η μοναδική ομάδα χωρίς γήπεδο...

Μου στέλνουν αρκετοί «φίλοι» μηνύματα σχετικά με την… εμμονή στο θέμα του γηπέδου και κυρίως για το γεγονός ότι οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι και γενικότερα τα ΜΜΕ δεν δείχνουν τέτοια «κάψα» για το συγκεκριμένο θέμα.

Εάν σκεφτεί κανείς τι έκανε ο Κόκκαλης για να φτιάξει το Καραϊσκάκη, αλλά και ποιες είναι οι προτεραιότητες που έθεσαν ο Σαββίδης και ο Μελισσανίδης, θ' αντιληφθεί "τα πως και τα γιατί"...

Θυμίζω ότι το Καραϊσκάκη μπήκε από το… παράθυρο στον φάκελο των Ολυμπιακών αγώνων, αντί της νέας Φιλαδέλφειας, ενώ ο Μελισσανίδης ξέροντας τι «Γολγοθά» θα πρέπει να ανέβει η ΑΕΚ, έθεσε σε πρώτο πλάνο το γηπεδικό.

Θα μου πείτε και για ποιο λόγο δεν γράφει κανείς άλλος ΤΙΠΟΤΑ;

Πρώτον γιατί αρκετοί δεν γνωρίζουν, ούτε τα βασικά για το γηπεδικό! Δυστυχώς αρκετοί ρεπόρτερ, δεν ξέρουν ούτε τα... μισά από αυτά που γνωρίζουν για παράδειγμα τα παιδιά του Φορέα!

Δεύτερον γιατί δεν θέλουν να μπουν στο μάτι των φίλων της ΓΗΠΕΛ, της Μπιρμπίλη, του Βωβού και των... πελαργών (του μεγαλύτερου γερανού της Ευρώπης)!

Τρίτον γιατί έχουν βαρεθεί να γράφουν για το γήπεδο!

Για εμένα, όμως, το γηπεδικό είναι σημαντικότερο θέμα από τον κάθε Νταμπίζα και την κάθε μεταγραφή.

Ο κόσμος μπορεί να ψαρώνει ακούγοντας για τον κάθε… Φιγκερόα και να τσαντίζεται για τον κάθε Νταμπίζα, αλλά όλοι αυτοί σήμερα είναι και αύριο δεν θα είναι…

Το θέμα του γηπέδου είναι κάτι που θα ακολουθεί τον Παναθηναϊκό, μέχρι το τέλος αυτού του κόσμου, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

Διότι δεν ξέρω εάν το έχετε αντιληφθεί, τι σκηνικό πάει να διαμορφωθεί τα επόμενα χρόνια:

Ο Ολυμπιακός θα έχει το Καραϊσκάκη.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να χτίσει τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ΠΑΟΚ σχεδιάζει πλήρη ανακαίνιση στην Τούμπα.

Και ο Παναθηναϊκός;

Ο Παναθηναϊκός θα χάσει τη Λεωφόρο σε 4,5 χρόνια και θα έχει ένα οικόπεδο στον Βοτανικό, μακριά από την ιστορική του έδρα και χωρίς σημαντικές εμπορικές χρήσεις, το οποίο ο ίδιος ο Αλαφούζος είπε ότι δεν υπάρχει προοπτική να φτιαχτεί γήπεδο!

Εάν έχει κάποιος μυαλό, αντιλαμβάνεται γιατί κάποιοι θυμώνουν που γράφουμε συνεχώς για το γήπεδο. Γιατί δεν μιλάμε για λάθος, αλλά για ένα έγκλημα σε βάρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού, το οποίο εάν δεν αλλάξει, το μέλλον προδιαγράφεται μαύρο...

Πηγή: aioniapistos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: