Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Το «ρεπορτάζ ΓΗΠΕΛ» κάνει... απεργία!

Το «ρεπορτάζ ΓΗΠΕΛ» κάνει... απεργία!:

Όταν οι δηλώσεις των ανθρώπων του Ερασιτέχνη... εξαφανίζονται. Αδιάφορα σφυρίζουν όσοι φώναζαν πως «η Λεωφόρος δεν κινδυνεύει»!

Οι ίδιοι που πανηγύριζαν όταν πέρασε η τροπολογία Μπιρμπίλη (ακολουθώντας τα non paper της ΓΗΠΕΛ) είναι οι ίδιοι που όταν έγιναν γνωστοί οι τεράστιοι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει η Λεωφόρος, ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ φώναζαν (και μερικοί νιαούριζαν) πως «δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος». Έλεγαν συγκεκριμένα πως αν δεν το επιθυμεί ο Ερασιτέχνης, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει το Προεδρικό Διάταγμα.

Είναι οι ίδιοι που ισχυρίζονται πως ο νόμος Μπιρμπίλη είναι προς… όφελος του Παναθηναϊκού και προς όφελος του Ερασιτέχνη παρότι παίρνει λειψές εγκαταστάσεις (συν μία γούρνα…).

Είναι οι ίδιοι που αισθάνθηκαν δικαιωμένοι με τη νέα τροπολογία της «πενταετίας» και έγραφαν «είδατε που τελικά δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος;» (παράνοια… αν δεν υπήρχε κίνδυνος, γιατί άλλαξε ο νόμος;).

Και το χειρότερο…

Είναι οι ίδιοι που σήμερα -μετά τις «βόμβες» που έριξε ο Ερασιτέχνης στη Γενική Συνέλευση, πως δηλαδή η Λεωφόρος διατρέχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ κίνδυνο, πως ο Δήμος Αθηναίων «εχθρεύεται τον Παναθηναϊκό» και πως η ΓΗΠΕΛ ουδέποτε έδινε εξηγήσεις για τις κινήσεις της- τηρούν σιγή ιχθύος…

Υ.Γ. Συμπτωματικά, είναι οι ίδιοι που επί ενάμιση χρόνο λειτουργούσαν λες και… πίστευαν τα πριγκιπικά παραμύθια!

Υ.Γ2. Αμφιβάλει κανείς πως αν στον Ερασιτέχνη έλεγαν «όλα καλά με ΓΗΠΕΛ και Δήμο, κανένα πρόβλημα με το Προεδρικό Διάταγμα», θα βλέπαμε την είδηση μέχρι και στα πρωτοσέλιδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: