Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013

Γιατί κράζετε τους Βαρδινογιάννηδες για την Παιανία;

Γιατί κράζετε τους Βαρδινογιάννηδες για την Παιανία;Διάβασα ότι στην Π.Α.Ε ξίνησαν με την κίνηση του Γιώργου Βαρδινογιάννη να ξεκινήσει επαφές με την Ε.Π.Ο του Γ.Σαρρή για την παραχώρηση της Παιανίας, μιας και ο δεύτερος είναι...ορκισμένος φίλος του Β.Μαρινάκη.

Και ρωτώ εγώ τώρα. Τι μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι Βαρδινογιάννηδες; Έχουν καμία σχέση πλέον με την ομάδα ή τους έχουμε πάρει εφ'όρου ζωής προίκα;


Κάποιοι το πάνε μάλιστα και παραπέρα χαρακτηρίζοντας τους γαύρους και αντιπαναθηναϊκούς σαν οικογένεια.

Φίλοι μου αυτούς τους χαρακτηρισμούς θα μπορούσαμε να τους αποδώσουμε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη μόνο αν είχαν στην κατοχή τους την ομάδα και πχ:


-παίζαμε ματς πρωταθλήματος στην έδρα του αιώνιου μας αντιπάλου και άφηναν σαν πρόβατα επί σφαγή τους παίκτες μας, γράφοντας έτσι μια απίστευτης ντροπής σελίδα για τον Σύλλογο μας.

-ξηλώνοντας μια ομάδα που έκανε πράγματα και θαύματα στην Ευρώπη, κολλώντας στην ομάδα την στάμπα που τους είχαν βάλει οι αντίπαλοι. Και παράλληλα ενίσχυες τον αντίπαλο σου.

-η Ε.Π.Α.Ε σε τιμωρούσε με κεκλεισμένων των θυρών για τα τελευταία σου παιχνίδια και παιζόταν το πρωτάθλημα και εσύ δεν έκανες καν έφεση για να μειωθεί η ποινή και να παίξεις ένα δυνατό ντέρμπι που είχες προτελευταία αγωνιστική με κόσμο. Και την ίδια χρονιά ο αιώνιος σου αντίπαλος έσπαγε ένα γήπεδο και του παίρνανε πίσω ποινές και πρόστιμα.

-επέτρεπες σχεδόν σε όλους τους αντίπαλους οπαδούς να έρχονται στην έδρα σου και ούτε για αστείο δεν άφηνες τους δικούς σου να πάνε στις αντίστοιχες έδρες.

-έφτιαχνες μαζί με τους ανταγωνιστές σου μια νέα ιδιωτική λίγκα με πρόσχημα την καλύτερη οργάνωση και προστασία των ομάδων και παρόλα αυτά τα ίδια εγκλήματα που γινόντουσαν πριν την σύσταση αυτής της λίγκας συνεχιζόντουσαν στον ίδιο ρυθμό.

-ψήφιζες δις παράγοντες του αιώνιου σου αντιπάλου για προέδρους στην λίγκα αυτή.

-ευχαριστούσες δημόσια αυτούς που έκλεβαν τόσα χρόνια τίτλους από την ομάδα σου και κορόϊδευαν on air την ιστορία σου.

-δήλωνες δημόσια πως σε άλλο άθλημα και σε ματς που κρίνεται τίτλος, θα υποστήριζες την αντίπαλη ομάδα και όχι τον Παναθηναϊκό.

-τραγουδούσες στοίχους που χαρακτήριζαν καμάρι μιας πόλης τον αιώνιο σου αντίπαλο.


Αν αυτά τα υποθετικά γεγονότα συνέβαιναν ποτέ, τότε ναι, να πίστευα και εγώ πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι γαύροι και αντιπαναθηναϊκοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: