Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Το Πρωκτικό και η Πανάθα



Οκ, όλοι ξέρουμε τι εστί troktiko, εγώ πάντως δεν κρύβω ότι το διαβάζω ανελλιπώς Προσέξτε τι έγραψα, το διαβάζω όχι το έχω ευαγγέλιο (όπως πχ κάποιοι συνάδερφοι που επειδή το έγραψε το troktiko είναι και αλήθεια και τέλος δεν ακούνε τίποτα) περνάω την ώρα μου και βλέπω και τα παράπονα του κόσμου.
Οι περισσότεροι αγνοί Παναθηναϊκοί ξέρουμε ότι το blog είναι γάβρικο αλλά δεν γαμιέται δεν θα τους παντρευτούμε κιόλας, δεν έχει και μεγάλη διαφορά από τα πάμπολλα φιλογάβρικα αθλητικά site. Όπως διαβάζουμε αυτά και κάποιες στιγμές γελάμε και κάποιες βρίζουμε και άλλες είμαστε αδιάφοροι έτσι και μ' αυτό.
Ξέρουμε επίσης όλοι ότι όπως και στα υπόλοιπα blog γίνεται μια μικρή ή και μεγάλη επιλογή των πραγμάτων που ανεβαίνουν από αυτά που στέλνει ο κόσμος, πιθανόν να παίρνουν και σβάρνα μερικά blog και να ανεβάζουν κείμενα που τους αρέσουν (κρατάμε την φράση "που τους αρέσουν") βάζοντας πάντα νομίζω, και μπράβο τους σ' αυτό, το link, την πηγή, απ' όπου το πήραν.
Έτσι πριν από λίγο ο ρεπόρτερ psi, μου έστειλε το link με όνομα "Η πολυμετοχικότητα των τεσσάρων" από το συγκεκριμένο blog. Διάβασα το κείμενο στην αρχή γελώντας και στην πορεία νευριάζοντας λίγο περισσότερο απ' ότι συνήθως με τα πουστόπαιδα του τρωκτικού. Για κακή μου τύχη φτάνοντας στο τέλος του κειμένου είδα ότι το κείμενο το είχαν πάρει από άλλο blog το οποίο ανήκει σε έναν από μας...Green Truth το ονομάζει ο φίλος.
Στην αρχή γέλασα και είπα στον psi ότι μάλλον θα είναι ο Τζίγγερ που γράφει σε ανώνυμο blog όλα αυτά που θα ήθελε επώνυμα να πει αλλά η θέση του δεν του το επιτρέπει, άλλα όσο το σκέφτομαι έχει δίκιο ο psi ( για πρώτη και τελευταία φορά) όταν λέει πως δεν είναι και τόσο αστείο.
Μετά από , πόσα είναι 6 χρόνια?, που έχουμε να δούμε τίτλο, που έχουμε να δούμε τους (μην κοροϊδευόμαστε) μισητούς αντίπαλους να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, τι κάνουμε?!!! Τι κάνουμε ρε μαλάκες? Πάμε να τραβήξουμε μόνοι μας το χαλί κάτω από τα πόδια της ομάδας? Μας είναι τόσο δύσκολο να , ξέρω γω, απλά να χαρούμε? Να πούμε να ναι καλά ο μεγάλος πράσινος Θεός...οκ δεν διαφωνώ ότι η ομάδα δεν παίζει καμιά μπαλάρα ή κάτι, ναι η διοίκηση πρέπει να προσέξει κάποια λάθη που κάνει όμως HELLOOOOOOO που λέει και η ξανθιά του ανέκδοτου, είμαστε πρώτοι, +8 βαθμούς από τους δεύτερους, στο κύπελλο Ελλάδος παίζουμε με την Καλλιθέα (στο οποίο κύπελλο δεν συμμετέχει καμιά από τις άλλες 2 ομάδες του ΠΟΚ, που λένε και οι Σαλονικιοί για να μας πικάρουν) και έχουμε και αγώνα στους 32 του Europa League με τη Ρόμα...δλδ 3 στα 3 οκ μέχρι στιγμής...γιατί? γιατί? γιατί?
Ρε συ psi ήμαρτον! Προσπαθώ να γράψω ένα πράγμα και μου στέλνεις link Θανάσης στηρίζει Σωκράτη και με κάνεις να χάνω τα λόγια μου ! Ρε συ Θανάσαρε γιατί? γιατί? γιατί? ή αν προτιμάς what the fuck man? Ποιόν στηρίζεις ρε συ Θανάσαρε? Το μεγαλύτερο λαμόγιο της χώρας? Αυτόν που κατέστρεψε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα? Εκτός κι αν το κάνεις επειδή χαίρεσαι που τον ανάγκασες να φύγει από το μπάσκετ και τώρα που βλέπεις ότι μάλλον την ίδια μοίρα θα έχει και στο ποδόσφαιρο, (είσαι σαν την πεθερά μου δηλαδή που στεναχωριέται με "την καημένη την ΑΕΚ" που έχει τόσα προβλήματα και θέλει να την βλέπει να κερδίζει κανα παιχνίδι) σε πιάνει το καλό σου και λες "Κρίμα τον άνθρωπο που είναι και άρρωστος μην πεθάνει την ώρα που τον γιουχάρουν" οπότε Θανάσαρε πάω πάσο. Αλλά μέχρις εδώ έτσι? Δεν αντέχω και πολλά πολλά, άσε που οι γάβροι θα σε βρίζουν και πάλι έτσι κι αλλιώς.

Τεσπά τι έλεγα? Α ναι η ομάδα λοιπόν πάει καλά, πάει πολύ καλά...δεν πάει super αλλά πάει πολύ καλά οπότε άτομα σαν τα ποντίκια του τρωκτικού, σαν τους λεχρίτες της Νέας Ερυθρόλευκης Τηλεόρασης, σαν τους βλάκες στο sport 24 και μπλα και μπλα και μπλα πόσοι άλλοι, θα προσπαθούν να μας πλήξουν όσο μπορούν. Ο σκοπός ο δικός μας σαν οπαδοί είναι πάνω απ' όλα να μην τσιμπάμε μ' όλες τις μαλακίες που ακούμε και ξανακυλίσουμε στον βούρκο της γκρίνιας και της μιζέριας όπως τόσα χρόνια. Το troktiko δεν ανεβάζει με τόση ευκολία τίποτα καλό για μας, παρόλα αυτά ότι άσχημο για την Πανάθα γραφτεί θα το ποστάρει με την μια χωρίς να διστάσουν στιγμή...δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να μην τους δίνουμε την ευχαρίστηση να τρωγόμαστε μεταξύ μας και πάνω απ' όλα να τρώμε την ομάδα.

Είπαμε , η διοίκηση κάνει λάθη, είναι σίγουρα λάθος το ότι δεν πήραμε και πάλι στόπερ ενώ φαίνεται πόσο ανάγκη τον έχουμε ειδικά για τους αγώνες με τη Ρόμα, προσπαθεί όμως να διορθώνει όσα λάθη μπορεί...να ο Τζιόλης την κάνει!!! Φεύγει το παιδί μάλλον για την Κιέβο. Του εύχομαι να περάσει πολύ ωραία εκεί, να δείξει την αξία του και πάνω απ' όλα να πετύχει αυτό που από πέρσι ζητάει..."Να μην ξαναγυρίσει πίσω". Με τις πιο εγκάρδιες ευχές μου το τελευταίο Αλέξανδρε...



ΥΓ. Στάθη να πάρεις hard drive Lacie ή ότι άλλη μάρκα σκύλου έχουν και όταν θα χάσεις (που θα τα χάσεις) τ' αρχεία σου, να μην έρθεις στον psi να σε σώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: