Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Τόσο πολύ ρε φούστη μου;!

Βγαίνει ο Φαφούτης εχθές και λέει τέλος: 



Μέτα από 24 ώρες να τον πάλι.  "Μας δουλεύει ρε" σκέφτομαι... Και εξηγείται. Και λέω "πάσο".
Κάποιο πρόβλημα είχε και το έλυσε. Έρχεται λοιπόν ο θεμος και η παρέα του και γράφει:



Δεν είναι δυνατόν ρε πούστη μου! Ρε ζώα το πρόβλημα έχει αρχίσει εδώ και μια εβδομάδα. Όχι δεν τον ξέρω προσωπικά τον άνθρωπο αλλά δεν χρειάζεται. Εκτός ότι το επιβεβαίωσε και ο ίδιος , οτι δηλαδή τα σύννεφα εμφανίστηκαν πριν μια εβδομάδα, ακουγόταν ο άνθρωπος πεσμένος. Αλλα και να μην ισχύει αυτό που λέω, δεν γίνεται σε 24 ώρες να λυθεί το θέμα;! Τι λέτε ρε παιδιά σοβαρά; Και πιο είναι το επιθυμητό χρονικό όριο δηλαδή για να ξέρουμε;  Πιο είναι το επιθυμητό χρονικό όριο ώστε να μην σηκώνει αμφιβολίες; Πως γίνεται και , χωρίς να ξέρετε τίποτα, κρίνετε και λέτε "δεν γίνονται αυτά σε 24 ώρες'!!!!
Επίσης , μόνο τα ζώα στο πρωκτικό θα σύγκριναν τον Γεωργίου με την Τζούλια. Ρε μαλάκες χρειάζεται ο Γεωργίου διαφημίστηκα τρικ για να ανεβάσει ακροαματικότητα;  Είναι στημένο δηλαδή; Και ο κόσμος που παίρνει τηλέφωνο και κλαίει και αυτός στημένος; Η κοπέλα που είναι μαζί του στο τηλε αστυ, που κλαίει και αυτή και τον βρίζει: "καλά σηκώθηκες και έφυγες έτσι ξαφνικά και με άφησες στο στούντιο μόνη, μαλάκα;!". Και αυτή στο  κόλπο ε;
Βγήκε ο διευθυντής του Real FM και είπε ότι θα γίνει πάρτι μετά το Πάσχα, για τον Γεωργίου. Μπράβο ρε πρωκτικό το βρήκες, διαφημιστικό τρικ, για να πωρωθεί ο κόσμος και να πάει στο πάρτι του Real.!!!!!!!!!!

Και έχει και άλλο:

Να τα και τα κόμπλεξ. Έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε που σας πήδαγε ο καπετάνιος, αλλά τέτοιες τραυματικές εμπειρίες δεν ξεχνιούνται....  Εδώ ο πράκτορας έχει στήσει ολόκληρο μηχανισμό προπαγάνδας, ώστε όταν χάνει ο ολυμπιακός είναι μάγκας, αλλά ο Βαρδινογιάννης είναι που σταματά και ξεκινά εκπομπές. Όλα αυτά χωρίς αποδείξεις. Μαζεύω κόσμο, πετάω και ορισμένα στοιχεία που και η κουτσή μαρια ξέρει, και μετά αρχίζω την λάσπη. Και τα πρόβατα ακολουθούν, εξάλλου είναι μαθημένα στην λάσπη.
Ρε σεις αυτοί είναι επικίνδυνοι ρε! Πέφτει πολύ καθοδήγηση!
Κυριακή βράδυ , να είστε έτοιμοι  με το "print screen", έχει να πέσει πολύ γέλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: