Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Η μεγάλη αρχηγός

Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου δήλωσε μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος: "Είχαμε στόχο να σηκώσουμε μια φορά το πρωτάθλημα και στην έδρα του Ολυμπιακού. Τελικά το καταφέραμε και αυτό. Θέλω να αφιερώσω τον τίτλο στον Νικόλα που έφυγε από κοντά μας και στους φιλάθλους της ομάδας μας”.
Στη συνέχεια η αρχηγός του Τριφυλλιού τόνισε: “Η ιστορία γράφεται με τους τίτλους που παίρνει κάθε ομάδα και όχι με το ποια θέση κατακτά στην κανονική περίοδο. Άκουσα ότι ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία επειδή πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου. Μα, πέρασε στον τελικό γιατί δεν αντιμετώπισε εμάς στους ημιτελικούς. Κακώς βγάλανε γλώσσα επειδή κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο”.
Για την επόμενη μέρα του Τριφυλλιού είπε: “Εμείς περαστικοί είμαστε. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αποχωρήσουμε αλλά ακόμα και τότε ο Παναθηναϊκός θα είναι πρώτος".

Οι δηλώσεις της μεγάλης αρχηγού δεν χρειάζονται περιττά σχόλια. Η Ρούξι ξέρει να μιλάει στην καρδιά του κάθε Παναθηναϊκού. Τα χρόνια που είναι στην ομάδα έχει γίνει πιο Παναθηναϊκός από πολλούς άλλους ανθρώπους. Όταν την άκουσα να λέει το "βγάλανε γλώσσα" άρχισα να χοροπηδώ στον καναπέ φωνάζοντας "Έτσι ρε Ρούξι πες τα" όπως έκανε και ο μικρός μου αδελφός όταν με έπαιρνε αμέσως μετά τηλέφωνο για να μου πει πόσο γαμάτες δηλώσεις έκανε.

Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ που κάλεσε σήμερα στη φιέστα τίτλου τα κορίτσια, αυτές που τόσα χρόνια ξέρουν να κατακτούν τα νταμπλ με τη ψυχή και τη μαγκιά τους.

Είδα κάποια από τα video από την αποθέωση που περίμενε την ομάδα μόλις έφτασε στη Λεωφόρο. Αυτά τα δύο είναι τα καλύτερα κατά την άποψη μου.
Στο πρώτο η Ρούξι να τραγουδάει "...ωωω Πανάθα μου γερά...ώωω Γαμώ τον Πειραιά..." και να το ευχαριστιέται και στο δεύτερο τα κορίτσια και το "Χόρτο Μαγικό"
(Τα video όπως και η αντιγραφή των δηλώσεων είναι από τα Πράσινα Νέα)
Απολαύστε



Δεν υπάρχουν σχόλια: