Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη καρδιάΔιάβασα νωρίτερα στο gazetta για τα 100.000 ευρώ που έδωσαν οι παίκτες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού μειώνοντας τα πριμ τους κατά 1/10.
Θα μου πείτε, σιγά ρε συ Gio! Με τα τρελά λεφτά που πήρανε το 1/10 δεν είναι τίποτα...όμως αυτό το τίποτα, πόσοι άλλοι το έδωσαν για να βοηθήσουν οποιονδήποτε? Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα της Αθήνας και η κίνηση που έκαναν να δώσουν αυτό το ποσό για τους φτωχούς της πόλης ήταν μια αδιαμφισβήτητη κίνηση ανθρωπιάς όσο κι αν κάποιοι πιθανό την βλέπουν μικρή.
Καλά για τον Κακλαμάνη τώρα δεν μπορώ να πω τίποτα...με την πρώτη ευκαιρία μας λέει πόσο στηρίζει το να γίνει άμεσα το γήπεδο και όλο μας γράφει στα καλαμπαλίκια του.

ΥΓ. Αυτό το σκηνικό με τον Λέτο που άρχισε να χειροκροτεί μόνος του μου φάνηκε πολύ αστείο...αλλά και οι άλλοι δεν μπορούσαν να χειροκροτήσουν? έπρεπε να τον δουλέψουν?
(το κλίμα στην ομάδα μετά και το νταμπλ φαίνεται πολύ φιλικό και οικογενειακό και ευτυχώς γιατί χρειαζόταν.)

ΥΓ2. Τώρα που είπα Λέτο...ρε σεις τι είναι αυτά που διαβάζω για πλαστά διαβατήρια και φυλακές και μαλακίες?! Πρόεδρε σε παρακαλώ καθάρισε.... :-)

Δεν υπάρχουν σχόλια: