Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Ξυπνήστε!

Για άλλη μια φορά φέτος, ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός ήταν σαν το νερό, άχρωμος, άγευστος και άοσμος. Μπήκε, βγήκε και δεν καταλάβαμε τίποτα όπως έλεγαν και σε μια παλιά σειρά. Είναι πλέον πιο κουραστικό να παρακολουθείς αγώνα (ποδοσφαίρου) του Παναθηναϊκού απ' ότι είναι να παρακολουθείς αγώνα της Εθνικής Ελλάδος (ποδοσφαίρου). Το ποδοσφαίρου το γράφω και το ξαναγράφω γιατί χθες ήταν μια πολύ άσχημη μέρα για να σε ξενερώσει η ομάδα ποδοσφαίρου, γιατί νωρίτερα στις 17:00 έπαιζαν οι άλλοι...οι καλοί, αυτοί που μπαίνουν στο γήπεδο και τα γαμάνε όλα...αυτοί που τον δύσκολο αγώνα της Πέμπτης με την Εφές τον έκαναν περίπατο, αυτοί που χθες στη Ρόδο έκαναν προπόνηση. Αυτοί που ακόμα και όταν χάνουν μας κάνουν να τους λατρεύουμε και να θέλουμε να τραγουδάμε μαζί τους...το "κερδίζεις χάνεις εγώ θα τραγουδάω..." στην πραγματική του μορφή...έτσι όπως πρέπει να είναι.


Και είσαι φτιαγμένος ρε πούστη μου από την ομαδάρα και περιμένεις ν αρχίσει ο δεύτερος αγώνας, ο αγώνας με τα τυριά, που η προϊστορία είναι με το μέρος σου, που πιστεύεις ότι "τι στον φούτσο, αγώνα δεν θα δούμε αλλά τουλάχιστον να καθαρίσουμε το ματσάκι εύκολα ή δύσκολα ή κάπως όπως και να είμαστε πρώτοι για μια αγωνιστική" αλλά όοοοοοχι , όοοοοοχι δεν πρόκειται φέτος αυτή η ομάδα να μας χαρίσει ούτε μια ικανοποίηση να πεις δλδ άντε τα καταφέρατε πάλι μαλάκες...και με το μαλάκες δεν εννοώ μόνο παίκτες ή τεχνικό τιμ, εννοώ ΟΛΟΥΣ τους μαλάκες που αποτελούν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Βλέπεις λοιπόν τον αγώνα και τα ίδια Νικολάκη μου, τα ίδια Νικολή μου ή αν προτιμάτε (με την πιο κλαψιάρικη φωνή του Βοσκόπουλου) " Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και μου θυμίζουνε τα περασμένα..." και κάθεσαι και αγχώνεσαι με τους μαλάκες και σκέφτεσαι ότι μπήκε ο Νοέμβρης και μέσιασε κιόλας και εμείς ακόμα δεν έχουμε ούτε αγωνιστικό πλάνο, ούτε έχουμε δέσει, ούτε τίποτα , σκατά στα μούτρα σας ρεεεεεεε.
Νιώθεις έτσι φευγάτα πίσω από τα μάτια σου αυτή τη ψυχασθένεια να έρχεται, αυτή με τις πολλές φωνές και τις διπλές και τρίδιπλες προσωπικότητες και αρχίζεις να νιώθεις σαν το Gollum...( "...and it will be miiiine..." "our's my love" "yes, yes ours...") και σκέφτεσαι μόνος σου "όχι ρε μαλάκα δεν θα με τρελάνουν εμένα αυτοί, εδώ δεν με τρέλανε ο ΓΑΠ, εδώ καταφέρνω και την παλεύω στη δουλειά μου με τους μαλάκες τους άμπαλους (σε εργασιακά θέματα) συνεργάτες, θα με τρελάνει ο Νιόπλιας και τα teletubbies του?


Τώρα στον ποιός είναι πιο teletubbie η επιλογή είναι ελεύθερη γα κάθε οπαδό, άλλος θα βάλει τον Κατσουράνη, τον Σπυρόπουλο, τον Τζόρβα (πιθανά), τον Καραγκούνη (ίσως), τον Γκοβού (παίζει, τρελά σαν πιθανότητα), τον Γκαρσία ( σιγουράκι και για το στοίχημα), τον Σίλβα (ο πεθερός μου δαγκωτό)...θα μπορούσα να συνεχίσω για ώρα, σίγουρα δεν θα έμπαινε όμως ο Τζιμπρίλαρος και ο ( Με το Νο 24 ο Λουκάααςςς Βύυυυυντρα) Λουκάς, οι μόνοι ίσως παίκτες που το παλεύουν, που προσπαθούν, που κάτι θέλουν από κάθε παιχνίδι. Όλοι οι άλλοι..πάρε τους ένα-ένα και πέτα τους στη φωτιά σαν τα εξογκώματα του Glados μπας και γλιτώσουμε απ όλους μια ώρα αρχύτερα και σκάσει κανα γελάκι το στοματάκι μας...
Οι οπαδοί, ευτυχώς γιουχάρανε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο αν και απ ότι έμαθα, εκεί που τους περίμεναν στο πούλμαν να τους τα σούρουν, όλα τα άκουσε ο Νιόπλιας και οι παίκτες βγήκαν αλώβητοι, ειδικά ο Λουκάς στον οποίο φωνάζαν "Μόνο εσύ ρε Λουκά και μπράβο" κ' ετς...

Αποδοκιμασίες οπαδών κατά Νιόπλια
Ανέβηκε από sport24tv. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

Τώρα...γι άλλη μια φορά ο κόσμος το χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι ότι ο Νιόπλιας ότι ήταν να κάνει το έκανε...πήρε νταμπλ με ομάδα άλλου προπονητή (είτε σας αρέσει είτε όχι, biiiitchhheeees) και όταν ήρθε η ώρα να τα βγάλει πέρα σε μια προετοιμασία και σε μια επιλογή παικτών...τα έκανε σκατά, σκατά κ απόσκατα... οπότε ήρθε η ώρα, η ώρα που όλοι περιμέναμε απο τότε που παραιτήθηκε αλλά δεν τον αφήσαμε και ohh well, το πήρε πίσω και ξανάρθε... μέχρι να φύγει δηλαδή...
Τέσπα, το θέμα είναι ότι πρέπει όλοι να ξυπνήσουν και ειδικά η διοίκηση γιατί όποιον προπονητή κι αν φέρουν ακόμα και τον Πέπε Γκουαρντίολα (καλό ε? λέω κάτι πετυχημένα ώρες ώρες) αν αρχίσουν οι ΚατσουρανοΚαραγκούνηδες τις δικές τους μαλακίες χωρίς να τους κοπεί ο αέρας, looser θα τον βγάλουμε και δευτεράτζα και ας είναι προπονηταράς.Οπότε το ΞΥΠΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ που έχω δει γραμμένο σε πολλά blogs και sites είναι η πιο συνετή συμβουλή-κραυγή όλων μας προς αυτή την ομάδα.
Ξυπνήστε γιατί θα σας πάρει ο γερο διάολος, καθίκια.

Bonus photo ο Νίκος Νιόπλιας σε στιγμές γνήσιας απορίας





Υ.Γ. Καλά αυτός ο Γιάχος, τόσο πολύ φοβόταν μην τελικά το χάσει ο gay το παιχνίδι που έψαχνε να βρει τις μεγαλύτερες λακούβες για να διακόψει το παιχνίδι? Δλδ αν δεν έβρισκε τι θα έκανε? Θα έριχνε τη μπάλα στη θάλασσα ? Κοιτάξτε δλδ τη φάτσα του μαλάκα, ο οποίος αν δεν το ξεκινούσε ποτέ, κανείς δεν θα του έλεγε τπτ δεδομένου του πραγματικά κακού αγωνιστικού χώρου, αλλά να το διακόπτεις στο 2ο ημίχρονο ενώ οι συνθήκες όχι μόνο δεν έχουν χειροτερέψει αλλά η βροχή σταματάει κιόλας?!! Πόσο κότα μπορεί να είσαι ρε φίλε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: