Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας

Νέα μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας:
Nobody fucks with the Church Police
Στη φάκα πιάστηκε 27χρονος σεσημασμένος επικίνδυνος κακοποιός μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, της Interpol και της Αρχιεπισκοπής.
 Πιο αναλυτικά, ο 27χρονος διαχειριζόταν σελίδα στο Facebook (www.facebook.com /gerontas.pastitsios) με βλάσφημο και υβριστικό περιεχόμενο για το Γέροντα Παΐσιο, άγια μορφή της Ορθοδοξίας μας, είδωλο του Κώστα Χαρδαβέλα και προστάτη της εφημερίδας "Ελεύθερη Ώρα".
Από την αστυνομική ψηφιακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης, διακριβώθηκαν τα αρχεία καταγραφής (logfiles) και τα ηλεκτρονικά ίχνη του διαχειριστή - χρήστη της επίμαχης σελίδας.
 Στη συνέχεια, την Παρασκευή (21-09-2012) το πρωί, κλιμάκιο εξειδικευμένων Αξιωματικών της Ιεράς Εξέτασης πραγματοποίησε νομότυπη έρευνα παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού στο σπίτι του 27χρονου στα Ψαχνά Ευβοίας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
1. Ένας φορητός υπολογιστής (laptops).
2. Ένας λογαριασμός facebooks.
3. Ένας λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails).
4. Τέσσερα tweets.
5. Δύο usb και άλλα όργανα λατρείας του Σατανά.
6. Ένα εισιτήριο διαρκείας στη Μασονική Στοά.
7. Μια συνδρομή στη λέσχη Bilderberg.
8. Χρηματικό ποσό 50 ευρώ από δωρεά του Τζώρτζ Σόρος.
8. Μια μπλούζα Slayer.
9. Ένα ταψί παστίτσιο.
10. Υλικά παρασκευής μπεσαμέλ.1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε να συλλάβετε και μένα.Εχω ένα άγαλματάκι του Ιπποκράτη στο γραφείο μου,βιβλία του Ιουλιανού του Ρασσιά,Κέλσο Νίτσε και Ντοστογιέφσκι.Επείσης θεωρώ την παρρησία μέγιστη αρετή.Η Ελληνική παρρησία καθόταν στο λαιμό του ψευτοερημίτη όσο τίοτε άλλο,διότι γκρεμίζει την ψευτοσεμνότητα του δούλου του Θεού!