Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Οι αμήχανες εκκωφαντικές σιωπές!

Οι αμήχανες εκκωφαντικές σιωπές!:

Τα ΜΜΕ που πρωτοσέλιδα διαλαλούσαν την οικονομική καταστροφή του Παναθηναϊκού... κατάπιαν τις δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ Αντώνη Αντωνιάδη επειδή τόλμησε να φωτογραφίσει τον «εγγυητή» του τζάμπα...

Η υστερόγραφη απορία του πρώην διευθυντή του Derby που έγινε πρωτοσέλιδο στο «αδερφάκι» του Πρωταθλητή
Το «Derby» του Κώστα Γκόντζου που την περασμένη εβδομάδα εκτόξευσε τις πωλήσεις της στα 900 φύλλα σε όλη τη χώρα, «επιχειρηματολόγησε» όπως θα επιχειρηματολογούσε κάθε υπάλληλος στο θέμα των δηλώσεων Αντώνη Αντωνιάδη, ο οποίος ουσιαστικά έριξε τις ευθύνες για την αποτυχία της πολυμετοχικότητας στον πρώην μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη, λέγοντας ότι «οι μέτοχοι φταίνε, κάποιοι άνθρωποι δεν έβαλαν λεφτά».



«Φυσικό είναι να υπερασπίζεται την πολυμετοχικότητα, αφού υπήρξε Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και μάλιστα παχυλά αμειβόμενος. Χωρίς να κάνει τίποτα ουσιαστικά, εκτός από το να πηγαίνει σε διάφορες περιοχές με έξοδα του Παναθηναϊκού για να διαφημίσει το βιβλίο του, εισέπραξε συνολικά τις σεζόν 2008-09 και 2009-10 πάνω από 350.000 ευρώ ως μισθό», γράφει η εφημερίδα «Derby», υπερασπιζόμενη μέχρι τελευταίας ρανίδος τις… αρχές της και προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια.

Η εφημερίδα που πολέμησε όσο καμία την πολυμετοχικότητα, είναι λογικό να ενοχλείται όταν κάποιος δηλώνει το προφανές, έχοντας μάλιστα επιχειρήματα!

Σύμφωνα με τη λογική της εφημερίδας του Γκόντζου, το «παρεάκι» πολέμησε την πολυμετοχικότητα επειδή έχασε την πρόσβαση στην ΠΑΕ, επειδή η εταιρεία DELLA AE που εξέδιδε τότε την εφημερίδα έχασε τα 15.000 ευρώ μηνιαίως που λάμβανε ως «παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών προς το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ σχετικά με την επικοινωνιακή προβολή των δραστηριοτήτων» (διαβάστε περισσότερα εδώ). Ισως μάλιστα κάποιοι να σκούζουν επειδή δεν εργάζονται πια στην ΠΑΕ…

Απ’ την άλλη είναι και η «Γάτα». Το «αδερφάκι» του «Πρωταθλητή» και άμεσα συνδεδεμένο με το «Derby», όπως φαίνεται ξεκάθαρα από την αντίδραση – φωτοτυπία στις δηλώσεις Αντωνιάδη (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Τι νιαούρισαν τα γατάκια λοιπόν; Την Κυριακή νιαούρισαν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος σέρνεται στην πόρτα του Γιάννη Βαρδινογιάννη ζητώντας βοήθεια, ενώ σήμερα ανακαλύπτουν προβλήματα εξαιτίας των συνθημάτων που ακούστηκαν στο γήπεδο από τον κόσμο που δεν ξεχνά ποιος έφερε τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κατάσταση.

Παράλληλα είχαμε και ακόμη μια εκπληκτική δημοσιογραφική επιτυχία, ανάλογη με κάποιες παλαιότερες του Derby. Απολαύστε πόσο μεγάλο είναι το χτύπημα στο πρωτοσέλιδο για τον Ανδρέα Βγενόπουλο και κρατηθείτε! Ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο προέκυψε από μια… απορία του πρώην διευθυντή του «Derby» Σταύρου Γεωργακόπουλου, γνωστού και ως «Κατάσκοπου» στην ομώνυμη στήλη:

«Υ.Γ. 1: Μήπως οι χθεσινές δηλώσεις του Αντώνη Αντωνιάδη στον Sentra Fm αποτελούν προάγγελο για την επανεμφάνιση στο προσκήνιο του Ανδρέα Βγενόπουλου;»

Οσον αφορά στην ξεκάθαρη δήλωση του Αντωνιάδη για την πολυμετοχικότητα και το ποιος την τίναξε στον αέρα, η εφημερίδα «Πράσινη» σε αρθράκι με τίτλο «Ξέρει την ομάδα ο Ρότσα - Δάνειο για μεταγραφές τον Ιανουάριο προανήγγειλε ο Αντωνιάδης» καταλήγει γράφοντας:

Τέλος σε ότι αφορά τα διοικητικά υπεραμύνθηκε της πολυμετοχικότητας, ενώ για τη μικρή συμμετοχή στη Παναθηναϊκή Συμμαχία επισήμανε ότι παίζει ρόλο η οικονομική κρίση και τα αποτελέσματα του Τριφυλλιού.

Επιπλέον το «Goal» του ομιλου Μπόμπολα στον ραδιοφωνικό σταθμό του ομίλου όπου έκανε τις δηλώσεις ο «ψηλός» του Παναθηναϊκού, ενώ αφιέρωσε μια ολόκληρη σελίδα στα όσα είπε ο  Αντωνιάδης, το θέμα «πολυμετοχικότητας» δεν τόλμησε να το ακουμπήσει και απλώς κατέγραψε τη δήλωση! Τέτοια εκκωφαντική… σιωπή.

Τέλος η ερυθρόλευκη SportDay περιόρισε την κάλυψη των δηλώσεων Αντωνιάδη σε 30 λέξεις: «Στο μεταξύ ο Αντώνης Αντωνιάδης με δηλώσεις που έκανε χθες στο Sentra τόνισε, ότι απέτυχε η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» και χρειάζεται νέος επενδυτής ή να μπουν χρήματα από τους νυν μετόχους»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: