Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Σκόκο και Τζιμπούρ στη λίστα Αντωνίου, αλλά...

Σκόκο και Τζιμπούρ στη λίστα Αντωνίου, αλλά...:

Τους Σκόκο (το 2010 και το 2011) και Τζιμπούρ (το 2008) σκόπευε να φέρει στον Παναθηναϊκό ο Κώστας Αντωνίου, όμως κάποιος έβαζε τρικλοποδιές...

Παρά τα τραγικά λάθη του Κώστα Αντωνίου την πρώτη του χρονιά ως τεχνικός διευθυντής, επί πολυμετοχικότητας, ακολούθησαν πετυχημένες μεταγραφές που οδήγησαν στο double του 2010. Όπως μάλιστα αποκαλύπτει ο επί σειρά ετών ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού και δημοσιογράφος στην «Αθλητική Ηχώ» και «Εξέδρα» Γιώργος Σπανουδάκης, στη λίστα του Αντωνίου βρίσκονταν οι Ράφικ Τζιμπούρ και Νάτσο Σκόκο, όμως δέχτηκε «τρικλοποδιές» και στις δύο υποθέσεις…


Διαβάστε αναλυτικά όσα γράφει στην ιστοσελίδα aioniapistos.gr:

Τελικά αυτός ο Αντωνίου ήταν πολύ... άσχετος που ήθελε να φέρει στον Παναθηναϊκό τους Σκόκο και Τζιμπούρ! Ήθελα να ήξερα ποιος του έβαλε τρικλοποδιές και στις δύο υποθέσεις; Ποιος έλεγε στον Τσακίρη να μην τον δώσει στον Παναθηναϊκό (τον Τζιμπούρ) και ποιος επέλεξε τους Γκοβού, Πλεσί, Γκαρσία αντί για τον «δαίμονα». Ποιος είπατε;

(Εκτός από το 2010 που έπρεπε να πληρώσει την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός μπορούσε να τον πάρει και το 2011 μ' ένα ‘μύρριο, αλλά επέλεξε να τα δώσει στον... Βύντρα. Μπαλαδόφατσες!)

Είναι κοινά αποδεκτό ότι ο Κώστας Αντωνίου στο πρώτο του καλοκαίρι στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό έκανε μεγάλα λάθη, υπό την πίεση του χρόνου και την πίεση ΟΛΩΝ των μετόχων για πολλές μεταγραφές.

Γι' αυτό άναψε το «πράσινο» φως να χρυσοπληρωθεί ο Μάτος, γι' αυτό είπε «ναι» στην απόκτηση του Μουν και γι' αυτό άρχισε να φέρνει στην Παιανία ό,τι κυκλοφορούσε στην αγορά.

Άλλωστε ήταν μια θέση που μόλις μάθαινε, μετά την απόφαση του Γιάννη Βαρδινογιάννη να τον προτείνει για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ωστόσο, επίσης, είναι κοινά αποδεκτό ότι το δεύτερο καλοκαίρι τα πήγε εξαιρετικά, φέρνοντας στην ομάδα Σισέ, Λέτο, Κατσουράνη, παρ' ό,τι λίγους μήνες αργότερα ο μεγαλομέτοχος ήθελε σώνει και ντε να τον «φάει»!

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι... πολλοί είναι ότι το πρώτο καλοκαίρι, του 2008, πριν από την... πατάτα με τον Ροντρίγκο Σόουζα, είχε επιδιώξει να φέρει στην Παιανία τον Ραφίκ Τζιμπούρ. Ωστόσο, κάποιος έβαλε το... χεράκι του και έπεισε τον μεγαλομέτοχο του Πανιωνίου Κώστα Τσακίρη ν' αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού, οδηγώντας σε «ναυάγιο» τη μεταγραφή.

Ο δεύτερος μεγάλος καημός του Αντωνίου από την Ελλάδα ήταν ο Νάτσο Σκόκο. Ωστόσο, σβήστηκε από τη λίστα που παρέδωσε στον Γόντικα το 2010, προκειμένου να έρθουν στο Τριφύλλι ο Γκοβού, ο Γκαρσία και ο Πλεσί!

Αυτός ο... άμπαλος ο Σκόκο μετά τα... όργια που κάνει στο Πρωτάθλημα της Αργεντινής με τη φανέλα της Νίουελς Ολντ Μπόις, έβαλε και δύο γκολ με την Εθνική Αργεντινής κόντρα στην Βραζιλία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: