Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Οι καλοί οι μαθητές δεν παίρνουν απουσίες!

Οι καλοί οι μαθητές δεν παίρνουν απουσίες!:

Μηδέν στους ενενήντα δύο! Το GreenZone αποκαλύπτει το στατιστικό του ΟΣΦΠ που έχει εντυπωσιάσει όλη την Ευρώπη! Διαβάστε ακόμα ποιοι παίκτες της Σούπερ Λίγας εξέτισαν ή θα εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι της ομάδας τους με τον σύλλογο του Πειραιά.

Ενενήντα δύο (92) συνολικά ποδοσφαιριστές της Σούπερ Λίγκας έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον τέσσερις κίτρινες κάρτες και έχουν δηλωθεί από τις ομάδες τους σε τουλάχιστον ένα ματς να εκτίσουν την ποινή που προβλέπεται από τους κανονισμούς. Από τους 92 αυτούς παίκτες, ούτε ένας δεν ανήκει στον Ολυμπιακό! Μόνο ο Πάμπλο Κοντρέρας έχει δεχτεί τρεις κίτρινες, ενώ όλοι οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι κιτρινισμένοι» έχουν μέγιστο αριθμό καρτών τις δύο. Πρόκειται για πανευρωπαϊκό ρεκόρ!

(Από τον Παναθηναϊκό έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και εκτίσει ποινή ήδη ο Βιτόλο και ο Σεΐταρίδης -αμφότεροι πλέον έχουν από πέντε- ενώ άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο με τρεις κίτρινες, οι Ζέκα, Κουίνσι και Μαρίνος).

Τα στατιστικά του Ολυμπιακού... εντυπωσιάζουν, αφού οι Πειραιώτες, εκτός των άλλων, δεν έχουν υποπέσει φέτες σε πέναλτι, δεν έχουν δεχτεί κόκκινη κάρτα, έχουν πάρει τις λιγότερες κίτρινες και έχουν κάνει τα λιγότερα φάουλ στο πρωτάθλημα! (διαβάστε εδώ για τις παγκόσμιες πρωτοτυπίες των «ερυθρολεύκων)

Ένα ακόμα ενδιαφέρον προς μελέτη στατιστικό στοιχείο είναι το ότι οι ομάδες του πρωταθλήματος δείχνουν μία ιδιαίτερη ευαισθησία προς τον Ολυμπιακό, με τον οποίο προτιμούν για να εκτίσουν οι παίκτες τους τις ποινές τους (όταν έχουν τη δυνατότητα).

Συγκεκριμένα, οκτώ ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής έχουν εκτίσει (ή έχουν δηλωθεί να εκτίσουν) την ποινή τους σε αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Από μόνο του το στοιχείο αυτό δεν θα έλεγε τίποτα αν υπήρχε κάποια ομοιομορφία...

Θυμίζουμε πως όπως είναι διαμορφωμένο το πρόγραμμα, κάθε ομάδα όταν παίζει με τον ΟΣΦΠ, έχει την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, τους «πράσινους» τους έχουν προτιμήσει για να εκτίσουν ποινή μόνο δύο ποδοσφαιριστές!

Προφανώς, οι μικρομεσαίοι σύλλογοι της χώρας κάτι παραπάνω θα ξέρουν από όσους ισχυρίζονται πως τα ματς κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο, και θεωρούν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό χαμένα, πριν καν ξεκινήσουν!

Και προσοχή! Κάθε παίκτης που χάνει παιχνίδι –λόγω καρτών- με αντίπαλο τον σύλλογο του Πειραιά, είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του και η απουσία στοιχίζει σημαντικά!

Συγκεκριμένα, κατά του Ολυμπιακού δεν θα παίξουν επειδή συμπλήρωσαν κάρτες:

  • Τη 18η αγωνιστική, ο Ντε Βινσέντι του ΠΑΣ Γιάννινα (15 συμμετοχές φέτος), ο οποίος είναι το άλφα και το ωμέγα της ομάδας της Ηπείρου.
  • Τη 18η αγωνιστική, ο τερματοφύλακας Φεγκρούς του ΠΑΣ Γιάννινα (16 συμμετοχές φέτος).
  • Τη 18η αγωνιστική, ο Πάντος του ΠΑΣ Γιάννινα (15 συμμετοχές φέτος).
  • Τη 19η αγωνιστική, ο Λαδάκης του Πανθρακικού (μέσος με 16 συμμετοχές φέτος).

Ακόμα, τη φετινή περίοδο δεν έπαιξαν κόντρα στον ΟΣΦΠ, λόγω καρτών:

  • Τη 17η αγωνιστική, ο αμυντικός Μεντί του Λεβαδειακού (έχει παίξει σε 16 ματς φέτος).
  • Τη 16η αγωνιστική, ο Γεωργιάδης της Βέροιας, μέσος με 15 συμμετοχές φέτος.
  • Τη 16η αγωνιστική, ο αμυντικός Κάλι της Βέροιας (14 συμμετοχές φέτος).
  • Τη 10η αγωνιστική, ο μέσος της Κέρκυρας Ηλιάδης (14 συμμετοχές).
    Σκορπιός

    Δεν υπάρχουν σχόλια: