Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Όταν ο Φιγκερόα γινόταν... σούπερ Κούζμπα!

Όταν ο Φιγκερόα γινόταν... σούπερ Κούζμπα!:

Όταν ο ΟΣΦΠ ήθελε τον Φιγκερόα, ο παίκτης ήταν ένας «απρόβλεπτος νεαρός» που έριξε χιλόπιτα στους Πειραιώτες, λόγω... Μπερμούντες! Ευτυχώς, για την ομάδα του Πειραιά, απέκτησαν καλύτερο ποδοσφαιριστή, τον σούπερ Κούζμπα!


Από σανό άλλο τίποτα. Μπορεί ο Λούτσο Φιγκερόα να ήρθε στον Παναθηναϊκό τώρα που δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, όμως όταν ο παίκτης στα νιάτα του ήταν ένας «απρόβλεπτος νεαρός» (όπως μας πληροφορούσε ο Πρωταθλητής, μετά τις... «χιλόπιτες») υπήρξε διακαής πόθος του Ολυμπιακού και αφορμή για να παραμυθιάζεται ο «περήφανος λαός» του Πειραιά.

Το GreenZone ξέθαψε από το αρχείο του τα πρωτοσέλιδα του καλοκαιριού του 2003, τότε που η ομάδα του Πειραιά υπόσχονταν στον περήφανο λαό τους Φιγκερόα και Νάνι. Τι για «άγρια θρίλερ» διαβάζαμε, τι για τις διαπραγματεύσεις - μάχες του Λούβαρη...

Τελικά ο Ολυμπιακός κατέλειξε με... σούπερ Κούζμπα, τη χρονιά που ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το νταμπλ.

Όσο για τις δικαιολογίες... το σανό φτάνει για όλους! Ο Μπερμούντες μάθαμε πως ήταν αυτός έφταιγε, γιατί «πήρε τα μυαλά του Φιγκερόα» και του είπε να μην έρθει στην Ελλάδα γιατί «θα καταστραφεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: