Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ρωτήστε και τον Παπουτσέλη!

Ρωτήστε και τον Παπουτσέλη!:

Έχουν ξεφύγει… οι αντικειμενικοί! Ρώτησαν τον «αντι-Παναθηναϊκό» (κατά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη...) Μάκη Γερμανάκο για το πέναλτι!


Ή θεωρούν πως απευθύνονται σε κόσμο χωρίς ίχνος κριτικής σκέψης και νοημοσύνης ή απλώς δεν τους ενδιαφέρει και ακολουθούν πιστά τη «γραμμή» των «ερυθρόλευκων» non-papers.

Στην προσπάθειά τους να κάνουν το άσπρο – μαύρο και να πείσουν πως δεν υπάρχει πέναλτι σε μία πεντακάθαρη φάση, μετά τα «επαναστατικά» άρθρα σε (δήθεν) ουδέτερες ιστοσελίδες βγάζουν και το βαρύ πυροβολικό… Παλαίμαχους διαιτητές!

Ο Μάκης Γερμανάκος, λοιπόν, θεωρεί πως δεν υπάρχει πέναλτι γιατί προηγήθηκε –όπως ισχυρίζεται- φάουλ του Σο!



(Με λίγα λόγια θεωρεί ο Γερμανάκος πως θα πρέπει σε κάθε επαφή σε γέμισμα στην μεγάλη περιοχή να δίνεται επιθετικό φάουλ...) 

Ποιος είναι ο Γερμανάκος;

Ως διαιτητής είχε επικριθεί αρνητικά, με αποκορύφωμα το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το 1990 (τότε που «έτρωγε» τούβλα στο κεφάλι ο Νικοπολίδης).

Ακολούθως, στα χρόνια της πρώτης «παράγκας» πέρασε για ένα διάστημα από τη θέση του αρχιδιαιτητή, ενώ το 2006 κατόρθωσε να ξεσηκώσει μέχρι και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη (τότε ήταν πρόεδρος της ΚΕΔ)! Ο Τζίγγερ, που στα χρόνια που ήταν ιδιοκτήτης, οι διοικήσεις του Παναθηναϊκού δεν φημίζονταν για την προστασία τους από το «παρασκήνιο», είχε χαρακτηρίσει εμμέσως πλην σαφώς «αντι-Παναθηναϊκό» τον Μάκη Γερμανάκο. Είχε πει συγκεκριμένα:

«(…) ο κ Γερμανάκος σχολίασε το ντέρμπι με μία οπτική γωνία λίγο αξιοπερίεργη για να μην πω άλλους χαρακτηρισμούς. Δεν χρειάζεται να μας αποδείξει ότι είναι αντί-Παναθηναϊκός. Το πιστεύουμε αυτό το πράγμα και όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού το ξέρει».

Αυτό και μόνο μιλάει από μόνο του!

Ο γιος του, Μιχάλης Γερμανάκος, ακολούθησε και αυτός το ίδιο επάγγελμα, και έκλεισε την καριέρα του, βραβευόμενος από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την Scoda Ξάνθη, στο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» το 2009.

Προτείνουμε, έτσι για να υπάρχει ποικιλία, μετά από νίκες του Παναθηναϊκού, οι (δήθεν) αντικειμενικοί να συμβουλεύονται για τις διαιτητικές αποφάσεις και άλλους παλαίμαχους ρέφερι όπως οι Παπουτσέλης, Κασναφέρης, Μποροβήλος, Τεβεκέλης, Ποντίκης, Σπάθας, Κουκούλας, Ευθυμιάδης, Παπαδάκος, Τεροβίτσας, Μπριάκος, Ζωγράφος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: