Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013

6ος και περιμένει

6ος και περιμένει:
...το θαύμα.

Γιατί θαύμα; Είναι απλό, στο καθαρό Ελληνικό πρωτάθλημα που ακόμη περιμένουμε τις δίκες για τον Σκατοσακούλα και την συμμορία του έχουμε την θυγατρική της Ηπείρου να έχει ανάγκη αδειοδότησης. Εσείς τι λέτε θα πάρει την άδεια ή όχι; Ακόμη και αν δεν πάρει άδεια η θυγατρική, θα πάρει άδεια ο Παναθηναϊκός; 

Προσωπικά θεωρώ πως δεν είχε σημασία το μπαράζ γιατί θα βρεθεί η άδεια της θυγατρικής και ο Παναθηναϊκός θα έχει τουλάχιστον χρόνο να ετοιμάσει τη νέα ομάδα για την επόμενη χρονιά. Δύσκολο εγχείρημα, ειδικά όταν ο προπονητής είναι νέος και δεν έχουμε δείγμα από τον τρόπο που δουλεύει αυτός και οι συνεργάτες του. 

Πάμε και στα του παιχνιδιού. Θα σταθώ πάλι μόνο σε τρεις παίκτες. Στον Ζέκα που μάγεψε, τον παθιασμένο Τριανταφυλλόπουλο που έσωσε την ομάδα από το 1-1 και τον Φιγκερόα που σε μία κακή ημέρα έβαλε ένα γκολ ποίημα. Ο Ζέκα έκανε μία καλή εμφάνιση που θα ήθελα να τον βλέπω έτσι σε κάθε ματς. Δεν θα σταθώ στα δύο γκολ, αλλά στη συνολικά καλή εικόνα του. Ο μικρός είναι πωρωμένος και το δείχνει. Γουστάρει που παίζει για την ομάδα και δίνει το 200 τοις εκατό κάθε φορά. Λάθη θα κάνει αλλά μην ξεχνάμε την ηλικία του. Μπορεί να μην φύγει ποτέ και να γίνει ο ηγέτης της άμυνας(αρκεί να συνεχίσει να βελτιώνεται); Τέλος ο Φιγκερόα σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν το καλύτερό του έδειξε πόσο καλά γνωρίζει το τόπι. Θυμήθηκα τον Βαζέχα που στα τελευταία του έμπαινε στο τέλος και έγραφε γκολάκια στα αντίπαλα τέρματα. Θέλω να μείνει γιατί από αυτόν θα μάθουν πολλά και οι νεότεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: