Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Επειδή επανάληψη μητήρ πάσης μαθήσεως... το πιο σημαντικό ζήτημα του Συλλόγου είναι το γηπεδικό και μόνο!

Επειδή επανάληψη μητήρ πάσης μαθήσεως... το πιο σημαντικό ζήτημα του Συλλόγου είναι το γηπεδικό και μόνο!


Για να μην ξεχνιόμαστε και επειδή πολλά μέτωπα που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το γήπεδο αρχίζουν σιγά-σιγά να βράζουν.

ΜΟΝΟ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ!


Τα πάντα που συμβαίνουν στα διοικητικά της ομάδας έχουν σχέση με το γήπεδο. Αν ο Παναθηναϊκός είχε λυμένο το πρόβλημα του γηπέδου και η λύση ήταν στο 1+1=2, τότε θα ήταν και ελκυστικός ως Σύλλογος για κάθε επιχειρηματία.


Αναρωτηθήκατε ποτέ πως γίνεται μια από τις ισχυρότερες οικογένειες της Ελλάδας να προσπαθεί επί 2 δεκαετίες και βάλε να φτιάξει γήπεδο στην ομάδα και να μην μπορεί; Μια οικογένεια που ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις. Γιατί εγώ ακόμη το αναρωτιέμαι και δεν μπορώ να το καταλάβω.

Έχετε καταλάβει πόσο σημαντικός πελάτης για το κράτος είναι ο Παναθηναϊκός για 2 δεκαετίες και βάλε; Τους συντηρούμε σχεδόν τις μισές ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην Καλογρέζα.

Έχετε κατανοήσει ποιος θα έβαζε λεφτά τόσα χρόνια στην ανέγερση του αθλητικού μας κέντρου στον Βοτανικού; Γιατί εγώ τα χω μπερδέψει ολίγον...

Τέλος έχετε αντιληφθεί ότι ΠΟΤΕ δεν έχει γίνει μια σοβαρή πορεία απο τον κόσμο για το γηπεδικό; ΠΟΤΕ όμως!!

Αργά ή γρήγορα τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αλλοιωθεί η ταυτότητα μας και για να εξυπηρετηθούν τρίτα συμφέροντα, όπως και για να βγει όλη η ιστορία στο τζάμπα, καταλήξουμε μια για πάντα στην Καλογρέζα συντηρώντας τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις και πληρώνοντας ενοίκια. Και έτσι ποτέ ο Παναθηναϊκός να μην έχει αξιόλογα έσοδα.

Το θέμα αυτό είναι το σημαντικότερο μάγκες. Σημαντικότερο από κάθε Α.Μ.Κ που δεν καλύπτεται, κάθε άφαντο αμέτοχο, κάθε αγωνιστική ξεφτίλα και κάθε στημένο πρόεδρο ή μη. Ελπίζω να το καταλάβουμε όλοι μας και να δούμε που κρύβεται η λύση για τον Σύλλογο (και κάθε Σύλλογο δηλαδή παγκοσμίως...).


ΥΣ: Για το project του Θανάση Γιαννακκόπουλου που είχε αναλάβει εταιρία και είχε δημοσιεύσει το 2003 γιατί κανείς δεν το φέρνει στην επιφάνεια; Γιατί κανείς δεν του ρίχνει μια ματιά μπας και μπορεί να τροποποιηθεί σε περίπτωση που δεν θεωρείται τώρα εφικτό;

Ορίστε λοιπόν. Πάρτε το: http://www.panathinaikos-press.com/2010/10/blog-post_4706.html

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΤΑΝ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ) ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ (Ή ΠΙΣΩ ΜΠΡΟΣ) ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ.

ΕΙΤΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ.

(Γήπεδο ποδοσφαιρικό στην Λεωφόρο=Ερασιτέχνης στον Πανελλήνιο=Μπάσκετ στο Ο.Α.Κ.Α... χάλασε κανέναν; Ή δε γίνεται κάτι παρεμφερές αν προσπαθήσουν;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: