Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

O Γκόντζος στη θέση του Τσουκαλά!

O Γκόντζος στη θέση του Τσουκαλά!:

Εκπομπή στο άλλοτε TV Magic παίρνει ο εκδότης του Derby...

Ποιος Τσουκαλάς; Ο Κώστας Γκόντζος το νέο τηλεοπτικό αστέρι του πρώην TV Magic (η φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ)

Το μήνυμα του εκδότη του Derby Κώστα Γκόντζου στο facebook ήταν λιτό και κατανοητό και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους δεκάδες φίλους του. Το μαρτύριο της αναμονής τελείωσε. Ο δημοσιογράφος που έγινε τραγούδι στο… γιουτούμπ (sic) και το παρεάκι των μόνιμων δασκαλεμένων ακροατών – σχολιαστών (Κάτια, Γιώργος, Παύλος, Ιάκωβος) επιστρέφουν δριμύτεροι!


Αυτή τη φορά μάλιστα όχι από τις ραδιοφωνικές συχνότητες, αλλά έχοντας πάρει προαγωγή σε τηλεοπτική και σε ακόμη πιο αρμονικό με τις απόψεις τους περιβάλλον. Αλλά και με μια πολύ βαριά... κληρονομιά.

Επειδή προφανώς ο Sport FM δεν πληρούσε τα… ερυθρόλευκα κριτήρια, το παρεάκι βρήκε επιτέλους το μιντιακό τοπίο που του ταιριάζει και καταλήγει στο πρώην TV Magic με ένα ιδιαίτερα βαρύ φορτίο, καθώς καλούνται παρέα με τον οπαδό – δημοσιογράφο του ΟΣΦΠ Νίκο Γέμελο να φέρουν στο κανάλι νούμερα αντίστοιχα με αυτά του... Τάκη Τσουκαλά!

Απολαύστε το μήνυμα του εκδότη της εφημερίδας Derby όπως ακριβώς (μα ακριβώς όμως) το ανάρτησε στο Facebook:

«Άντε να σας πω κι ένα ευχάριστο. Για μας εδώ την παρέα εννοώ ευχάριστο, κάποιοι άλοι είναι σίγουρο ότι θα λυσάξουν, αλλά τι να κάνουμε.
Λοιπον από αυτή την Δευτέρα λογικά θα αρχίσουμε και πάλι να επικοινωνούμε ζωντανά στον αέρα.
Θα ξεκινήσουμε την εκπομπήπου κάναμε πέρυσι με τον Γέμελο στην NOVA, στο κανάλι ACTION TV που είναι γνωτσό σαν SPORT TV μέχρι τώρα, αλλά θα μετανομοστεί σύντομα και θα μπει και στην πλατφόρμα της ΝΟΒΑ.
Εν πάσει περιπτώσει το καλό είναι ότι θα είμαστε κάθε Δευτέρα 11-1 τομβράδι με τηλέφωνα ελεύθερα για το κονό και για όσους δεν έχουν DIGEA Ή ΕΊΝΑΙ στην επαρχία θα βγαίνει και στο διαδίκτυο ζωντανά η εκπομπή.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να τηλεφωνείτε απόσήμερα και να ρωτάτε στο sport tv όπως είναι τώρα η ονομασία του καναλιού.»



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή ελευθερώθηκε Ο Παναθηναικός !!!
Και τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα